Nis

12.sınıflar 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem 2.Ortak sınav takvimi aşağıdadır.

Değerli Velilerimiz,

Bakanlığımızın uygulamaları kapsamında, daha planlı, daha etkili ve daha verimli bir eğitim öğretim ortamı oluşturabilmek için bugünden itibaren okulumuzda Randevulu Sisteme geçilmiştir.

Okul idaresi, öğretmenler ve rehberlik servisi ile yapacağınız görüşmeler için yukarıdaki linke tıklayarak veya direk okul web sayfasından ( https://cbcelikaslanal.meb.k12.tr ) Bağlantılar kısmında ilk sıradaki Okuldan Randevu Al menüsüne tıklayarak e-devlet sistemi üzerinden randevu sistemine erişerek görüşmek istediğiniz personelin adını listeden seçtikten sonra randevu için müsait zamanlarını görüp randevu saatinizi belirleyip randevunuzu oluşturabilirsiniz. Bunun haricinde veliler okula alınmayacağından lütfen randevunuzu alarak okula geliniz.

Anlayışınız ve uyumunuz için teşekkür eder, daha kaliteli bir eğitim ortamı için desteklerinizi bekleriz. (İbrahim Karababa/ Okul Müdürü)

2023-2024 Eğitim Yılı, 2.Dönem 1.Ortak Sınav Tarihleri aşağıdaki şekildedir.

Şbt

Okulumuz Fotoğrafçılık Kulübü,  "Yerel Yaşamdan İzler" konulu öğrencilerin göndereceği  fotoğraflar arasında dereceye girecek fotoğrafların seçimini yapacak.

Şbt

Başvuru işlemleri

http://www.meb.gov.tr veya https://e-okul.meb.gov.tr internet adreslerinden yapılabilecektir.

Sınav başvuruları 13 Şubat 2024 - 1 Mart 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

Ock

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2024

Proje fikri olan öğrencilerimizin aşağıdaki anketi doldurmaları gerekmektedir.

Ock

2024 Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2024-MSÜ), 3 Mart 2024 tarihinde uygulanacaktır.

Sınava başvurular, 3-30 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Adaylar, başvuruların 3 Ocak 2024 günü saat 10.00'dan itibaren ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden bireysel olarak veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecektir.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümünde saygı, sevgi ve rahmetle anıyoruz.

Kas

YÜZ YÜZE EĞİTİMDE DEVAM-DEVAMSIZLIK İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

Ekm

YarışmanınKonusu:Cumhuriyetimizin 100. yılında gençlerin duygularını, düşüncelerini,hayallerini ifade etmek.

Yarışmanın Amacı:

1. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının önemini ve tarihimizdeki yerini öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini ekseninde öğrenmek.

2.Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimize Milli birlik ve beraberliğimizi, Cumhuriyet ve Atatürk sevgisi aşılamaktır.

Türü: Şiir Oluşturma (derleme/kurgu)

Hedef Kitle: Cemile Bedri Çelikaslan Anadolu Lisesinde öğrenim gören öğrenciler.

Ekm

2023-2024 Eğitim Yılı, Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Veli Toplantısı 15 Ekim Pazar günü, saat 10.30'da okulumuzda yapılacaktır.

Haz

“Bir Destandır Çanakkale” Yarışması

Yarışmanın Konusu: Şahinbey Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çanakkale Ziyareti boyunca veya gezi öncesi/sonrasında, duyguları, düşünceleri, hayalleri, unutulmayan anları gezi veya anı türünde ifade etmek. Yarışmanın Amacı: 1. Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülmekte olan Gaziler Diyarı’ndan Şehitler Diyarı’na Projesinin öğrenci üzerindeki etkilerini dile getirmek, 2. Öğrencilerimizin bu vesileyle milli ve manevi duygularını ifade etmelerini sağlayarak projenin amacına ulaşmasına katkı sağlamak, 3. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini edebi ve sanatsal bir dille ifade etmelerine olanak sağlayarak edebi metinleri ve gezi ve anı türünü kavramak. 4. Atalarımızın uğruna canlarını verdikleri bu vatanın kıymetini bilmek 5. Tarih bilincinin ve milli kültürün oluşmasına katkıda bulunmak.

Haz

SENE SONU SORUMLULUK SINAV TAKVİMİNE VE GİRECEK SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTELERİNE AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

2022-2023 Eğitim-Öğreti Yılı 2. Döenm 2. Yazılı Sınav Takvimi