ÖDÜLLÜ ÇANAKKALE ZİYARETİ YARIŞMASI

“Bir Destandır Çanakkale” Yarışması

Yarışmanın Konusu: Şahinbey Belediyesinin düzenlemiş olduğu Çanakkale Ziyareti boyunca veya gezi öncesi/sonrasında, duyguları, düşünceleri, hayalleri, unutulmayan anları gezi veya anı türünde ifade etmek. Yarışmanın Amacı: 1. Şahinbey Belediyesi tarafından yürütülmekte olan Gaziler Diyarı’ndan Şehitler Diyarı’na Projesinin öğrenci üzerindeki etkilerini dile getirmek, 2. Öğrencilerimizin bu vesileyle milli ve manevi duygularını ifade etmelerini sağlayarak projenin amacına ulaşmasına katkı sağlamak, 3. Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini edebi ve sanatsal bir dille ifade etmelerine olanak sağlayarak edebi metinleri ve gezi ve anı türünü kavramak. 4. Atalarımızın uğruna canlarını verdikleri bu vatanın kıymetini bilmek 5. Tarih bilincinin ve milli kültürün oluşmasına katkıda bulunmak.

Yarışmanın detaylarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/27/08/767457/dosyalar/2023_06/13101245_Canakkale-Ziyareti-Yarismasi.pdf

14-06-2023

Yayın: 13.06.2023 - Güncelleme: 14.06.2023 13:48 - Görüntülenme: 132