Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nı ilk günkü coşkuyla kutladık. Birlik, beraberlik duygusu ve Cumhuriyet’e her zaman sahip çıkma ilkesiyle, okulumuz bahçesinde  gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet BAyramı büyük coşku ile kutlandı.

Ekm

TÜBİTAK Bilim söyleşileri kapsamında Doç. Dr. Fatih Ertam tarafından okulumuz öğrencileriyle Adli Bilişim ve Siber Suçlar konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Ekm

İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Cemal GÜLİSTAN Okulumuzu ziyaret etti.

Ekm

"Sporun Yıldızları Öğrencilerle Buluşuyor Projesi" kapsamında şehrimizin başarılı ekibi Merinos Kadın Voleybol Takımı düzenlenen söyleşide öğrencilerimizle bir araya geldi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurulu ve Genel veli toplantısı yapıldı.

Eyl

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi.

Eyl

Okulumuz hayırseveri Milletvekili Sn. İrfan Çelikaslan okulumuzu ziyaret etti.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından yapıldı.

Eyl

Millî Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Yusuf TEKİN'in  Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı yayınında öğretmenlere hitap ettiği Sene Başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı tüm Öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Değerli Veliler ve Sevgili Öğrenciler,

Daha yeşil bir gelecek ve daha ekolojik bir dünya için sene başında Bakanlığımız tarafından dağıtılan ücretsiz ders ve kaynak kitaplarını geri dönüşüme kazandırmak istiyoruz. Bütün öğrencilerimizin okul-veli sözleşmesinin 18. maddesinde belirtildiği gibi (Pazartesi gününden karne gününe kadar) ellerindeki kitap, defter vb. kağıt ürünleri okul idaresine imza karşılığı teslim etmeleri gerekmektedir. Hassasiyetinizi bekler, katkılarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Haz

Öğrencilerimiz Çanakkale'de... Öğrencilerimize bu anlamlı ziyareti gerçekleştirmelerini sağlayan Şahinbey Belediye (@sahinbeybel) Başkanı Sn. Mehmet Tahmazoğlu'na (@mtahmazoglu) teşekkür ederiz.

@yasintepe

@erdalkilinc27

@ihalilkarababa

Haz

Okulumuzda valilik yetkilileri Mehmet ÇİMEN ve Velişan KILINÇ tarafından Siber Suçlarla ilgili sunum gerçekleştirildi.

Haz

Okul Aile Birliği üyelerimizle Milletvekili olarak seçilen okulumuz hayırseveri Sn. İrfan Çelikaslan Beyefendiye  hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak tebriklerimizi ve muvaffakiyet dileklerimizi ilettik.

29 Mayıs İstanbul'un Fethi çeşitli etkinliklerle kutlandı.