Mrt

9E sınıfı Öğrencimiz Asel KURT Muay Thai müsabakalarında Gençler B kategorisinde il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere şanlı destan yazan kahramanlarımızı, vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Okulumuzda Meslek Tanıtma Kulübü tarafından Kariyer Günleri programı gerçekleştirilmiştir. Bu kapsamda okula uzman peyzaj mimar Celal AKCAN davet edilmiş olup öğrencilere seminer verilmiştir.

Tartışarak anlatıyoruz tartışarak anlaşıyoruz

Bütün dünyada yapay zeka çalışmaları kaldırılmalı mıdır/kaldırılmamalı mıdır

Mrt

Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında öğretmen ve öğrencilerimizin çiçek dikimi çalışmaları.

Mrt

Öğrencilerimiz Şahinbey Belediyesi Yamaçtepe bilim kampına katıldılar.

Mrt

Öğrencimiz Ayşe Ferah Eser TAEKWONDO KYORİGİ GENÇLER A KIZ FERDİ GRUP BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKASI İKİNCİSİ olarak AYNİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILMA HAKKI ELDE ETMİŞTİR. Öğrencimizi tebrik ediyor Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Şbt

Okulumuzda yapılan tatbikatla öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin depreme karşı ne kadar hazırlıklı olduğu konusunda bilgiler edinildi. Ülkemizde yaşanan ve son yüzyılın en büyük felaketlerinden biri olarak kabul edilen Kahramanmaraş ve Hatay depremleri, doğal afetler konusunda bizleri daha bilinçli ve daha duyarlı olmaya zorladı. Bu konuda yapılan tatbikatlarla deprem durumunda ÇÖK-KAPAN-TUTUN yöntemi başarıyla uygulandı. Senaryo gereği depremi yaşayan öğrencilerimiz, deprem hakkında daha geniş bilgiler edindi.

Şbt

Okul Psikolojik Danışmanımız Ayşe Yıldırım tarafından okulumuz 10.sınıf öğrencilerine yönelik alan/bölüm seçimi bilgilendirme semineri yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi bitirirken, dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz öğretmenleri ile birlikte geziler yaptılar.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.dönemi bitirirken, dönem sonu etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Ock

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları ile okulumuzda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ock

Okulumuz Akıl Zeka Oyunları Kulübü öğrencilerimizle farklı etkinlikler gerçekleştirerek hoşça zaman geçirmelerini sağlıyorlar.

Ara

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde okulumuzda düzenlenen törenle şehitlerimiz, gazilerimiz ve kurtuluş mücadelemize katkısı olan tüm kahramanlarımız saygı ve rahmet ile anıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıl Kutlamaları kapsamında okulumuzda Doç.Dr. Yunus Emre TANSÜ'nün sunumlarıyla 'Türkiye Yüzyılı ve Atatürk' konulu konferans gerçekleştirildi.